BATMAN: Čo nás čaká?

Čo nás čaká?

Komiksová adaptácia od DC Comics, ktorá nepatrí do DC univerza, tvoreného snímkami Muž z ocele, Liga spravodlivosti alebo Aquaman, predstaví divákom v role neohrozeného temného rytiera, bojujúceho so zločinom v Gottham City, Roberta Pattisona (Tenet). Proti zločinu však nebude bojovať sám, nakoľko mu bude po ruke Catwoman, ktorú strvárni Zoe Kravitz (séria Fantastické zvery) a samozrejme nebude chýbať ani komisár Gordon, kterého si zahrá Jeffrey Wright (Nie je čas zomrieť, Hunger Games). Značnou pomocou bude Batmanovi aka Brucovi Wayneovi aj jeho komorník Alfred, ktoré ho si zahrá Andy Serkis (Avengers: Vek Ultrona). 

Na opačnej strane barikády budú stáť proti Batmanovi nielen bežní zločinci ničiaci životy ľudí Gottham City, ale tiež dvaja jedineční superzločinci, Tučniak, kterého stvárni Colin Farrell (Slušní chlapci) a Hádankára, kterého stvárni Paul Dano (12 rokov otrokom)

Pripravte sa na najtemnejšiu verziu príbehu o neohrozenom bojovníkovi proti zločinu, ktorý nebojuje len s neprávom a záporákmi, ale aj sám so sebou. Môžeme si byť teda istí, že režisér Matt Reeves nám naservíruje dávnku výbušnej akcie a nervy drásajúceho napätia.

Film si budeme môcť vychutnať nielen v 2D, 3D, ale aj špeciálnych formátech SUPERSCREEN a 4DX.