BLACK WIDOW: Kúpte si svoju Cinema City vstupenku už dnes

Rande s Marvelom máte 8. júla, keď sa v kinách Cinema City uvádza Black Widow. Kupovať vstupenky na najnovší diel filmu Marvel Cinematic Universe (MCU), ktorý sa premieta aj v 4DX a predvádza všetky možnosti kino zážitku môžete už dnes.

Aký je príbeh Black Widow?

Bývalá sovietska agentka, ktorá sa stala jedným z Avengerov, Nataša Romanoff, sa vracia do čias komunizmu, aby mohla čeliť Taskmasterovi. Tento záhadný darebák má schopnosť absorbovať schopnosti tých, s ktorými bojuje; ešte znepokojujúcejšie je, že získal armádu poslušných agentov, ktorí ohrozujú celý svet.

Aby ho Nataša zastavila, musí zavolať svoje bývalé kohorty: Yelenu, Alexeja aka Červeného strážcu a Melinu. S osudom sveta visiacim na vlásku musí Natasha počítať aj s tým, že jej kalná minulosť vyjde na povrch.

Kam zapadá Black Widow na časovej osi MCU?

Black Widow sa obetovala výmenou za Soul Stone vo filme Avengers: Endgame (2019). Preto sa film Čierna vdova režiséra Cate Shortlanda na časovej osi vracia späť k jej predchádzajúcim dobrodružstvám. Odohráva sa medzi filmami Captain America: Civil War (2016) a Avengers: Infinity War (2018).

Black Widow je zároveň úvodným filmom štvrtej fázy MCU. Patria sem Shang-Chi a Legenda o 10 prsteňoch (september 2021), Eternals (november 2021), Spider-Man: No Way Home (december 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (marec 2022) a Thor: Love and Thunder (máj 2022).

 

V akých formátoch zažijeme Black Widow?

Nové dobrodružstvo Natashy Romanoff budeme môcť zažiť nielen v 2D, 3D ale aj špeciálnych formátoch 4DX a SUPERSCREEN. 

Aké je to zažiť film v 4DX? S touto technológiou prežijete intenzívnejší a dokonalejší filmový zážitok pomocou všetkých vašich zmyslov. Sedadlá sa pohybujú všetkými smermi v reakcii na to, čo je zobrazené na plátne. Každé 4DX™ sedadlo sa pohybuje v troch hybných osiach: kymácanie, náklon a zdvih. Rôznorodé pohybové efekty a efekty dráždiace zmyslové bunky (čuchové vnemy, striekajúca voda, šteklenie nôh či chrbta a ďalšie) umožňujú úplné ponorenie divákov do deja filmu a tí sa cítia, ako by sa stali súčasťou samotného príbehu.

Aké je to zažiť film v SUPERSCREEN? Práve SUPERSCREEN vám umožňuje pozrieť si tie najväčšie filmové blockbustre v pohodlí, s jasnejším, ostrejším, kvalitnejším obrazom a dokonalým zvukom a ich spojením, ktoré vás vtiahne priamo do deja. Veľké plátno a duálna projekcia z dvoch projektorov, ktoré majú dvakrát vyšší výkon. Dokonalý viacrozmerný Dolby Atmos zvuk so 128 zvukovými kanálmi. Komfortné sedadlá pre maximálne pohodlie. V SUPERSCREEN jednoducho zažijete viac

Vstupenky na Black Widow už teraz v predaji TU.