Cinema City otvorilo svoj prvý megaplex v Slovenskej republike

Spoločnosť Cinema City slávnostne otvorilo brány prvého megaplexu v srdci hlavného mesta Slovenska, v Bratislave v nákupnom centre Eurovea. Megaplex ponúka divákom celkom 17 sál, kde si budú môcť nadšenci kina vychutnať tie najlepšie filmy v špičkovej kvalite. Ešte väčší zážitok z filmu a mimoriadny komfort prinesie samostatná VIP zóna a rozšírená ponuka občerstvenia vrátane vlastnej reštaurácie.

„Nový Cinema City megaplex ponúkne zákaznícke zázemie a jedinečný design, ktorý umožní návštevníkom cítiť sa pohodlne a uvoľnene a to všetko na jednom mieste. Zážitok z návštevy kina sa posunie na vyššiu úroveň vďaka nadštandardným službám ako si užiť film,“ uvádza Lenka Tichá, Marketing Manager CZ&SK Cinema City. Na divákov čaká celkovo 17 kinosál, s celkovým počtom 2 400 miest. Megaplex Cinema City sa stane najväčším centrom filmovej zábavy v Slovenskej republike. 

Luxus, súkromie a nadštandardné služby v jednom

Novinkou je tiež Cinema City VIP zóna, ktorú ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. VIP so sebou prináša 4 luxusné sály s ešte pohodlnejšími sedačkami a celkovou kapacitou cez 300 zákazníkov. Nadštandardom je aj vlastná reštaurácia, v ktorej sa o zostavenie menu navrhol medzinárodne uznávaný kuchár Rafael Taragan, ktorý pracuje pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta. V cene VIP vstupenky si tak budú môcť diváci dopriať nielen pohodlie, dostatok súkromia, skvelý filmový zážitok, ale aj neobmedzenú konzumáciu teplého a studeného bufetu, popcornu, nachos a nealkoholických nápojov. Príjemná večera v útulnom lobby a sledovanie filmov z kožených a plne polohovateľných sedačiek je to práve spojenie pre najsilnejší filmový zážitok alebo zorganizovanie firemnej prezentácie či uzatvorenej akcie.

Dolby atmos a nová laserová projekčná technika pre lepší zážitok z filmu

Dokonalý obraz dokreslí skvelé multi-priestorové ozvučenie Dolby Atmos, ktorá je vlajkovou loďou spoločnosti DOLBY. Ide o špičkové ozvučenie celej sály pomocou desiatky reproduktorov. V sále Dolby Atmos je 34 samostatne ovládaných reproduktorov zabezpečujúcich úplne dokonalý multi-priestorový zvuk. Unikátna laserová projekčná technika so sebou prinesie ešte ostrejší obraz, než ten, na ktorý boli diváci doposiaľ zvyknutí.