Oslávte sviatok všetkých zamilovaných s all-inclusive filmovým zážitkom

O chvíľu je tu Valentín a vy ešte stále neviete čím obdarovať vašu milovanú polovičku? Máme pre vás tip na nezabudnuteľný večer v intímnej a romantickej atmosfére, skratka VIP Valentín.

All inclusive filmový zážitok vo VIP v Cinema City Eurovea určite poteší aj tých najnáročnejších. Kombinácia skvelého tematicky ladeného jedla, kožených polohovateľných kresiel, welcome drinku a filmového zážitku vám 14. februára zaručí nezabudnuteľný večer. Vo VIP priestoroch Cinema City vás čaká aj špeciálne menu pripravované kuchárom priamo na mieste. Bufet bude v tento zamilovaný deň doplnený o domáci burger s hranolkami a o belgické wafle s čokoládou a zmrzlinou. Neobmedzená konzumácia popcorn-u, nachos a nealko nápojov je samozrejmosťou.

Zamilovanú atmosféru v kine doladí široký výber filmov, vrátane českej romantickej komédie Matka na úteku v hlavnej úlohe s Petrou Hřebíčkovou. Tej sa pod rukami rúca život a potrebuje kamarátku, ktorá ju vypočuje a nebude sa jej na nič pýtať. Práve v tej chvíli narazí na Annu. Je to šťastná náhoda alebo osud?

Milovníci Marveloviek si zas na Valentína prídu na svoje s filmom Madame Web.  Záchranárka Cassie, ktorá po smrteľnej nehode nielenže prežije, ale získa nadprirodzené jasnovidecké schopnosti sa bude musieť naučiť používať svoju myseľ ako zbraň, aby seba a ďalšie ženy zachránila pred nepriaznivým osudom.

V ponuke filmov však nájdete aj životopisný film One Love, ktorý hovorí o najvplyvnejšom hudobníkovi dvadsiateho storočia. Príbeh opisuje Boba Marleyho a jeho sen o usporiadaní koncertu. Film ukazuje, že ak je človek geniálny hudobník, dokáže sa presadiť aj v nepriaznivom prostredí.

Pre milovníkov klasickej romantiky je pripravená Láska nebeská v 4K rozlíšení, ale aj romantická komédia Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením Sydney Sweeney a Glen Powell, stvárňujúci Beu a Bena, ktorí v minulosti prežili nevydarené rande a teraz predstierajú pár len preto, aby sa zbavili svojich dotieravých bývalých. Počas toho si však uvedomia, že pod maskou podpichovania a doťahovania sú skutočné city.

            Ideálny valentínsky program a najlepšie miesta na sedenie si môžete zakúpiť online na www.cinemacity.sk alebo v pokladniach Cinema City Eurovea.